Veelgestelde vragen

FAQ

Hieronder vind je een aantal van de meest gestelde vragen en hun antwoorden.

Hiermee hoop ik je een mooi beeld te geven over wat de pakketten en de shoots precies inhouden. Mocht je hier toch niet vinden waar je naar op zoek was, laat dan hieronder een berichtje na. Ik kom dan zo spoedig mogelijk bij je terug met de gewenste info.

branding fotografie theimage

Ik help je graag verder om je ideale beeldbank te creëren voor jouw merk of onderneming!
Beste manier om verder te gaan is door een afspraak te maken via de contact-pagina en de daarop vermelde planner.
Ik neem dan snel contact met je op!

Absoluut!
We vragen 50% bij de boeking en de resterende 50% twee weken voor de fotoshoot. Het laatste deel kan je eventueel ook in termijnen betalen, zolang het voor de shoot vereffend is.

Het reserverings-bedrag van 50% wordt niet teruggestort. Er kunnen extra kosten van toepassing zijn voor last-minute annuleringen, dus lees zeker onze volledige annulerings-voorwaarden.

Ik werk steeds op locatie, die we vooraf samen bepalen. Het is tenslotte belangrijk dat jouw foto’s volledig passen bij jouw styling of branding. Het is dan ook uitgesloten dat we bandwerk gaan doen in studio, waardoor alle beelden op elkaar gaan gelijken.

Jouw branding, jouw styling, jouw locatie.

Ik kan je uiteraard helpen in het kiezen van de locatie, want er zijn wel wat elementen waar je op moet letten in de keuze van de locatie. Licht is een van de belangrijkste, maar ook details die aanwezig zijn, storende elementen etc… alles bepaalt jouw ideale plaatje.

In het geval van een buitenopname kan het weer op het laatste moment een game changer zijn, dus houd hier rekening mee

Voor de shoot doorlopen we jouw verhaal in een online meeting of gesprek.

Zo leer ik jouw wensen kennen en krijg ik een beeld wat je precies verwacht van de shoot. Dat is belangrijk om echt aan die wensen te kunnen voldoen.

Daarnaast ontvang je ook nog mijn brochure met een boel tips en voorbeelden van foto’s die écht goed werken en wellicht ook voor jou van toepassing kunnen zijn.

We maken de voorbereiding gewoon “af”, zodat jouw “moment to shine” zo comfortabel en succesvol mogelijk gaat verlopen!

Je hebt zelf het portretrecht in alle beelden en de vrijheid ze te gebruiken waar jij wil. Mocht je ze op social media gebruiken, vind ik het heel fijn als mijn bedrijf even vernoemt.

De foto’s worden in mijn eigen stijl afgewerkt, wat ook mijn kenmerk is geworden. Het spreekt dus voor zich dat eigen nabewerking niet is toegestaan. Kwaliteit staat hier op één, dus mocht je iets willen aangepast zien, kan dat steeds!

Mocht je de foto’s willen gebruiken voor redactioneel werk, dan is naamsvermelding een must.
Het commercieel verkopen van de beelden is niet toegestaan, zonder voorafgaande toestemming.

Na de shoot en de betaling, ontvang je de gekozen foto’s in hoge resolutie, zonder watermerk, via jouw persoonlijke galerij.
De foto’s worden volledig afgewerkt in mijn huisstijl en waar nodig kunnen extra correcties doorgevoerd worden.

Dit zijn zaken die we in een call of via mail nog even kunnen overlopen. Zo kan je perfect aangeven of je persoonlijk iets aangepast wil zien.

Ik zal nooit uit eigen beweging esthetische aanpassingen gaan doen aan lichaamsvorm of dergelijke. Gewoon omwille van het feit dat er geen “ideaal” beeld is… iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier!

Er worden nooit onafgewerkte beelden in hoge of lage resolutie aangeleverd.

De hair & make-up artist is altijd inbegrepen in de prijs. Het is echt niet aanbevolen om te investeren in een shoot waar de make-up en haar niet voorzien zijn. Dit is geen kwestie van “niet mooi genoeg zonder” maar wel van hoe licht op huid inspeelt… Glans, kleur en oneffenheden gaan vaak ongewenste effecten hebben en dat wil ik ten allen tijde voorkomen.

Ik werk zelf al jaren samen met een aantal professionele haarstylistes en make-up artists, die het beste in jou naar voor kunnen halen, zonder over the top te gaan. Je moet natuurlijk jezelf blijven!

Op voorhand gaan we tijdens de call bekijken wat je wil bereiken en uitstralen met je foto’s. Op basis daarvan gaan we een moodboard maken om zo je styling vast te leggen voor de shoot.
Met die styling in het achterhoofd, kunnen we dan de outfits gaan bepalen voor jouw branding shoot.
Heb je zelf echt niets in je kast waarvan je denkt dat het de power heeft om je stappen te kunnen zetten? Dan kan onze styliste altijd zorgen voor een aantal outfits die tijdens de shoot gebruikt kunnen worden. Uiteraard in afstemming met jou.

Wil je extra info?

Stuur even een bericht en ik kom zo spoedig mogelijk bij je terug.

SEND IT NOW!