Nice to meet you!

Ik ben Gert

Als je impact wil maken met authentieke, ijzesterke personal branding foto’s, dan ben ik er voor jou!

Ik laat je graag zien hoe jij of je merk er door mijn lens kan uit zien. 
Die ervaring zal je zelfvertrouwen en de manier waarop jij jezelf en je klanten jou zien een boost geven .

personel branding fotograaf

Eva Chen

“Build a lifestyle around your brand and the audience will follow”

fotograaf gert huygaerts

Relax, je bent in goeie handen

Mijn verhaal in fotografie is ongeveer 17 jaar geleden begonnen, toen ik mijn opleiding fotografie voltooide en voor het eerst de camera professioneel vast pakte.
Naargelang de jaren vorderden, heb ik mijn eigen stijl en “personal branding” neergezet in een klassevolle en tijdloze stijl. Een stijl die goed onthaald werd bij een “mooi” publiek, wat me uiteraard blij maakte en alleen maar motiveerde om ermee door te gaan.

Mijn passie gaf me de kans om hiervoor ver buiten mijn grenzen te reizen (letterlijk en figuurlijk) en op de mooiste en meest luxueuze plekken in Zuid-Europa unieke mensen en momenten vast te leggen. Mijn werk werd gepubliceerd op internationale blogs zoals Style Me Pretty en Wedding Sparrow en in magazines zoals Constance Zahn en Vogue. Dit kon ik alleen maar waarmaken door de branding, die ik zorgvuldig opgebouwd had, consistent door te trekken in mijn verhaal en te zorgen dat ik ten allen tijde goed zichtbaar was als ondernemer én als mens.

Het spreekt voor zich dat al dat moois niet zomaar uit de lucht is komen vallen op een zonnige dag, nee…. daar is hard voor gewerkt, eigenlijk vooral slim voor gewerkt. En dat is nu net wat ik anderen wil meegeven… work smart, play hard. Want ja, ik heb naast mijn passie ook nog andere dromen die ik graag wil laten uitkomen. Mede door mijn branding goed te zetten, door mezelf consistent en op een professionele manier in beeld te brengen, ben ik er rotsvast van overtuigd dat me dat ook gaat lukken!

En zeg nu zelf… als ik dat kan, waarom jij dan niet?

Ben je er klaar voor?

Let’s have a chat!

Wist je dat…

  • je me altijd mag wakker maken voor pasta
  • ik met plezier op sta voor een mooie zonsopgang
  • Pixie en Pookie (the cats) toch wel mijn favorieten zijn
  • ik elk jaar toch wel minstens één keer in Parijs moet geweest zijn